Saturday, 20 Απρίλιος 2024

Τα videos από τη βράβευση του Δήμου Ξηρομέρου, στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.

Βράβευση Δήμου Ξηρομέρου 7102022 5
 
Ημερομηνία 12/10/2022
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Τα videos από τη βράβευση του Δήμου Ξηρομέρου, στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.
 
Μια ιδιαίτερη και σημαντική διάκριση απέσπασε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 ο Δήμος Ξηρομέρου, στο πλαίσιο των βραβεύσεων Επιστημονικής, Κοινωνικής & Αυτοδιοικητής προσφοράς.
Τιμήθηκε με το βραβείο Κοινωνικής προσφοράς για την συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό καλλιτεχνικής έκφρασης, για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια που διοργάνωσε το ΕΔΔΥΠΠΥ, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια, που πραγματοποιήθηκε από τον Ιανουάριο έως το Σεπτέμβριο του 2022.
Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Συνεδρίου και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης.
 
Δείτε παρακάτω τα δύο videos από την βράβευση του Δήμου Ξηρομέρου, με το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη να παραλαμβάνει το βραβείο και την συντονίστρια του ΕΔΔΥΠΠΥ για τον Δήμο Ξηρομέρου κα Μαρία Σακουφάκη, να παρουσιάζει τις δράσεις του Δήμου Ξηρομέρου:
 

 

 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 11 επισκέπτες και κανένα μέλος

Δήμος Ξηρομέρου Copyright © 2024 - Κατασκευή Ιστοσελίδων Refer Web Agency