Friday, 29 Μάρτιος 2024

Κάλεσμα προς τους πολιτιστικούς Συλλόγους.

nomiko prosopo 2020
 
Αστακός, 13.05.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ.: 2646041204
e-mail.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληρ.: Πολύζος Βασίλειος
Κιν.: 6946280462
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Στα πλαίσια του καλύτερου προγραμματισμού για τις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID- 19) και αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμοδίων υπουργείων για το τι θα επιτραπεί, καλούμε του Πολιτιστικούς Συλλόγους που έχουν ως έδρα τα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου να μας γνωστοποιήσουν το αργότερο μέχρι 18-6-2021, εάν έχουν προγραμματίσει κάποιες καλοκαιρινές εκδηλώσεις, καθώς και το είδος αυτών.
Φέτος, λόγω της επετείου από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, προτείνουμε στα Δ.Σ των συλλόγων μας να προγραμματίσουν και εκδηλώσεις αφιερωμένες στο γεγονός αυτό.
Επίσης θα πρέπει μας υποβάλλουν τα πρακτικά των γενικών συνελεύσεων των τελευταίων αρχαιρεσιών.
Υπενθυμίζουμε ότι σε κάθε περίπτωση, οι όποιες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, θα πρέπει να πληρούν τους κανόνες ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων Υπουργείων και να τηρούνται πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 19 επισκέπτες και κανένα μέλος

Δήμος Ξηρομέρου Copyright © 2024 - Κατασκευή Ιστοσελίδων Refer Web Agency